20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleSpectacol pe Anfield Road: Liverpool a trecut de Middlesbrough după 30 de...

Spectacol pe Anfield Road: Liverpool a trecut de Middlesbrough după 30 de penalty-uri

Cupa Ligii dn Anglia a oferit un nou spectacol pentru fani, după ce Liverpool a învins-o pe Middlesbrough cu scorul de 2-2, 14-13 la penalty-uri. "Cormoranii" s-au impus la capătul a nu mai puțin de 30 de lovituri de departajare executate.

La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost de 1-1. Rossiter deschidea scorul în minutul 10 pentru Liverpool, după care tabela a rămas neschimbat până în minutul 63, atunci când Reach a readus egalitatea. Prelungirile nu au reușit decât să adauge din nou câte un gol pe tabelă în dreptul fiecărei echipe. Mai întâi a fost golul lui Suso '109, când Liverpool a trecut din nou în avantaj, după care Bamford și-a menținut echipa în joc prin golul marcat în ultimele secunde ale prelungirilor.

Meciul părea unul dramatic pentru Liverpool, fanii săi fiind demoralizați de golul primit în ultimul minut. Totuși echipa lui Brendan Rodgers a fost o nucă prea tare de spart pentru Middlesbrough, fosta adversară a Stelei din semifinalele Cupei UEFA.

Partida a fost tranșată abia după ce au fost executate 30 de lovituri de departajare, într-un final diferența fiind făcută de Suso (Liverpool), care a marcat și Adomah (Middlesbrough), care a ratat.

Partida a fost una a surprizelor, printre acestea numărându-se și debutul fulminant al tânărului de doar 17 ani, Jordan Rossiter, cel care a deschis scorul pentru Liverpool.

După această victorie Liverpool va evolua în optimile Cupei Ligii.

Cele mai citite

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

Allen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul Brașovului

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă