12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua, aproape de a transfera un atacant, al doilea golgheter din sezonul...

Steaua, aproape de a transfera un atacant, al doilea golgheter din sezonul trecut al Ligii I

Steaua este foarte aproape de transferul unui atacant, după ce Costel Gâlcă a solicitat de mai multe ori întăriri la lot. Valentin Lemnaru, vârful celor de la Universitatea Cluj, se află la București pentru a negocia cu Steaua.

După mai multe luni de tatonări între cele două cluburi Valentin Lemnaru este foarte aproape de a ajunge sub comanda lui Costel Gâlcă, potrivit Dolce Sport. Dacă cele două părți se vor înțelege asupra termenilor contractuali, Lemnaru ar putea semna chiar și azi cu actuala campioană a României.

Valentin Lemnaru, 30 de ani, a marcat 13 goluri în 28 de meciuri, în sezonul trecut al Ligii I, cu 3 mai puține decât Liviu Antal (Vaslui), golgheterul competiției. Lemnaru mai are contract cu U Cluj până în vara lui 2016, astfel că Steaua va trebui să plătească o sumă considerabilă, pentru Liga I.

Lemnaru a evoluat la mai multe cluburi din Liga I, iar din 2009 a fost cedat de către Dinamo la Pandurii. În perioada 2009 – 2013 a jucat fie la Pandurii, fie sub formă de împrumut la U Cluj. Clujenii l-au transferat definitiv, liber de contract, în toamna lui 2013.

Cifrele transferului la Steaua vor fi făcute publice după ce contractul se va oficializa. Totuși, potrivit site-ul de specialitate transfermarkt.com, Lemnaru este cotat la 1 milion euro.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă