11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleLudogoreț, cu românul Moți în poartă, câștigă cu 7-6, la penaltiuri! Steaua,...

Ludogoreț, cu românul Moți în poartă, câștigă cu 7-6, la penaltiuri! Steaua, eliminată din Liga Campionilor

Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor după ce a fost învinsă cu 7-6 de Ludogorets, la capătul unui meci nebun, decis la loviturile de departajare.

Steaua a încercat să conserve rezultatul din meciul tur când s-a impus cu 1-0 la Bucureşti. 1-0 a fost şi la Ludogorets, dar pentru gazde, care au punctat prin Wanderson în ultimul minut de joc din timpul regulamentar. Au urmat 30 de minute de prelungiri. Tabela a rămas nemodificată. Nu şi echipele. Stoyanov a văzut roşu în faţa ochilor şi a fost trimis la cabine de centralul partidei. În locul lui a intrat românul Cosmin Moţi, noul erou al lui Ludogorets.

Fostul dinamovist a făcut minuni la penalty-uri. Mai întâi marcat primul gol al lui Ludogoreț, după care a trecut în poartă, unde a reușit să apere două șuturi.

Pentru Ludogorets au marcat: Moţi, Hamza, Caicara, Marcelinho, Dyakov şi Espinho, în timp ce Wanderson a ratat. De partea cealaltă, penalty-urile Stelei au fost transformate de Keşeru, Szukala, Popa, Varela şi Prepeliţă. Au ratat Pîrvulescu şi Râpă.

În urma acestui rezultat, bulgarii merg în grupele Ligii Campionilor, iar Steaua continuă parcursul european în grupele Ligii Europa.

Vezi aici desfășurarea Live Text a partidei

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă