15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua, obligată să plătească 500.000 euro către Pandurii, ca urmare a transferul...

Steaua, obligată să plătească 500.000 euro către Pandurii, ca urmare a transferul lui Pintilii

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) a FRF obligă clubul Steaua să plătească suma de 500.000 euro către Pandurii Târgu Jiu, ca urmare a transferului jucătorului la Al Hilal, de unde a plecat între timp.

"Comisia ne-a dat dreptate în litigiul cu Steaua pentru că aşa arată documentele. Conform contractului de transfer al lui Mihai Pintilii, Steaua trebuia să ne dea 20 la sută dintr-un eventual transfer al acestuia, adică 500.000 de euro plus TVA. Noi am aşteptat, dar nu au achitat şi atunci era normal să ne adresăm comisiilor pentru că a trecut destul timp de la semnarea contractului dintre Steaua şi Al Hilal", a spus Pîrvulescu, președintele Pandurilor, conform Mediafax.

Preşedintele recunoaşte că situaţia este puţin ciudată având în vedere că Mihai Pintilii evoluează în prezent la Pandurii Târgu Jiu sub formă de împrumut de la Al Hilal. "E adevărat că e puţin ciudat, fiindcă Pintilii joacă acum la noi. Dar aşa asta este. Sunt două lucruri diferite, iar documentele semnate de noi cu Steaua sunt clare", a adăugat Pîrculescu.

Conform site-ului oficial al LPF, Steaua are dreptul la recurs în acest litigiu. "CS Pandurii Târgu Jiu vs. FC Steaua – pretenții financiare – Comisia admite în parte cererea reclamantei. Obligă clubul FC Steaua la plata debitului către CS Pandurii Târgu Jiu și a taxei de procedură. Respinge restul pretențiilor ca neîntemeiate. Cu recurs", se menţionează pe site-ul citat.

Mijlocaşul Mihai Pintilii a fost achiziţionat de FC Steaua de la Pandurii Târgu Jiu la 29 mai 2012, gruparea bucureşteană plătind la momentul respectiv 600.000 de euro plus împrumutul pe un sezon al jucătorului Mihai Răduţ.

La 7 iunie 2014, Pintilii a fost cedat definitiv de Steaua la Al Hilal, acesta semnând un contract valabil trei ani cu gruparea saudită. La 14 februarie 2015, mijlocaşul a revenit la Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care va evolua până la finalul acestui sezon sub formă de împrumut de la Al Hilal.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă