17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleSuporteri de lux pentru Mexic la CM din Brazilia

Suporteri de lux pentru Mexic la CM din Brazilia

Suporterii mexicani cu dare de mână se vor caza pe un vas de croazieră ancorat în portul Recife, capitala statului Pernambuco.

Este vorba despre aproximativ 3500 de suporteri care, conform autorităților locale, vor ajunge la Recife cu un avion şi, din 11 iunie, se vor caza pe vasul de croazieră.

Ambarcaţiunea a plecat de la Miami pe 19 mai şi va ajunge în portul brazilian pe 10 iunie. După această dată va deveni hotel plutitor pentru cazarea mexicanilor, scrie Agerpres. Inediat cazare a mexicanilor le vine ca o mănuşă fanilor. Echipa  lor joacă meciurile din Grupa A la Natal- meciul cu Camerun, din 13 iunie, Fortaleza- partida cu Brazilia, din 17 iunie şi Recife- întâlnirea cu Croaţia, din 23 iunie.

Primăria din Recife precizează că unitatea de cazare alternativă face parte din noua infrastructură a zonei terminalului portuar turistic , a costat 12,7 milioane de dolari şi a fost inaugurată în luna octombrie a anului trecut.

Gradul de ocupare a hotelurilor din zonă este de peste 80 la sută, iar autorităţile locale spun că va creşte odată cu începerea turneului final.

 

Cele mai citite

Derby fără miză în Giulești. Rapid, victorie de consolare cu FCSB

Rapid s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața campioanei FCSB, în ultimul meci din acest sezon al Ligii 1. Partida...

Zelenski, îngrijorat de alegerile din SUA. “Unele mesaje ridică semne de întrebare”

Președintele Volodymyr Zelenski a declarat luni, într-un interviu acordat în exclusivitate la Kiev, pentru Reuters, că aliaților occidentali ai Ucrainei au nevoie de prea...

Prins în flagrant în timp ce transporta o cantitate de  100 grame substanțe psihoactive

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă