19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleTENIS: Florin Mergea, posibilă ruptură de Bopanna. Care este motivul

TENIS: Florin Mergea, posibilă ruptură de Bopanna. Care este motivul

Tenismanul român Florin Mergea și-ar putea încheia colaborarea cu indianul Rohan Bopanna, după rezultatele recente în competițiile de dublu și înfrângerea de la Wimbledon. 

Florin Mergea a declarat, pentru Treizecizero.ro, că, din păcate, lipsa colaborării în timpul partidelor este cea mai mare problemă a evoluției din ultimele luni alături de indianul Bopanna. În atare condiții, situația este fără ieșire în accepțiunea românului, motiv pentru care Mergea va anunța în curând dacă va mai continua sau nu alături de Rohan Bopana.

Cap de serie numarul 6, perechea româno-indiană a fost eliminată în optimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a pierdut in fața cuplului Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), scor 2-6, 6-3, 6-4, 6-7 (6-8), 8-6.

Meciul a durat două ore si 55 de minute, iar pentru parcursul de la Wimbledon, Mergea si Bopanna au primit 23.250 de lire sterline si 240 de puncte în clasamentul ATP de dublu. 

Florin Mergea si Rohan Bopanna au ajuns anul trecut până în semifinale la Wimbledon, unde au fost eliminați de perechea romano-olandeză Horia Tecau/Jean-Julien Roger, scor  6-4, 2-6, 3-6, 6-4, 13-11.

După eliminarea din competiția de dublu la Wimbledon, Florin Mergea se va prezenta săptămâna aceasta la Cluj, unde va începe pregătirea pentru partida contra Spaniei, care se va derula în perioada 15-17 Iulie.

Cele mai citite

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă