16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleUngaria, amendată de UEFA în urma incidentelor de la meciul cu România

Ungaria, amendată de UEFA în urma incidentelor de la meciul cu România

Federaţia de fotbal din Ungaria a fost amendată cu 30.000 de euro ca urmare a incidentelor de la meciul cu România, din preliminariile Euro 2916. Federaţia din Ungaria are 30 de  zile la dispoziţie să contacteze foprul similar din România pentru a se înţelege cu privire la despăguburile acordate pentru daunele produse de fanii maghiari.

Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA a mai hotărât ca Ungaria să joace următorul meci de pe teren propriu cu un sector de stadion închis. Sectorul respectiv trebuie să aibă o capacitate de cel puţin 2.500 de locuri.

Federaţia Ungară de Fotbal a făcut obiectul unei proceduri disciplinare a UEFA pentru comportament rasist, incidente între suporteri şi aprinderea de torţe, potrivit Mediafax.

UEFA a mai decis ca Federaţia Română de Fotbal (FRF) să fie amendată cu 32.000 de euro şi ca ca următorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, să se dispute fără spectatori în sectorul 122 al Arenei Naţionale.

UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul România – Ungaria, scor 1-1, disputat, la 11 octombrie, în preliminariile Euro-2016, românii fiind cercetaţi pentru incidentele din tribune, aprinderea şi aruncarea de torţe, folosirea de lasere şi afişarea unor bannere interzise.

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă