18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO Un stadion plin pentru o echipă din liga a 2-a. Tradiții...

VIDEO Un stadion plin pentru o echipă din liga a 2-a. Tradiții de Crăciun în Germania

Echipa Union Berlin, din liga a 2-a germană, a avut parte de eveniment uimitor, întregul său stadion fiind plin în seara de ajun, când peste 27.000 de fani au cântat împreună colinde.

Evenimentul, care a devenit deja o tradiție, a strâns de la an la an din ce în ce mai mulți fani. Dacă la ediția trecută au participat 17.000 fani, la cea actuală stadionul a fost aproape plin.

Atașamentul suporterilor pentru Union este deja unul cunoscut, în repetate rânduri fanii reușind să-și salveze echipa în momente dificile. Clubul, unul dintre cele mai vechi din Germania, cu toate că nu are un palmares important, a reușit să-și țină aproape fanii de-a lungul timpului. Poate cel mai impresionant moment a fost cel din 2004, când peste 2 milioane de euro au fost strânși de către fani, în urma unor donații de sânge, pentru a salva clubul de la faliment.

În acest sezon Union ocupă locul 10 în Bundesliga 2.

 

Cele mai citite

Nou record pentru Maratonul Internaţional de la Sibiu

Maratonul Internațional Sibiu (MIS) se pregătește să își scrie o nouă pagină de istorie, adunând la start aproape 9.000 de participanți înscriși, marcând astfel...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

cum le plac cel mai mult jucătorilor sloturile?

Slot machines sunt una dintre cele mai populare opțiuni de jocuri de noroc folosite de...
Ultima oră
Pe aceeași temă