15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleWesley Lopes a revenit în Liga la 33 de ani. La ce...

Wesley Lopes a revenit în Liga la 33 de ani. La ce club va evolua

Wesley Lopes a semnat un contract pentru un sezon cu gruparea din Liga I CSMS Iaşi. Atacantul brazilian, în vârstă de 33 de ani, revine în România după doi ani de zile.

"Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a făcut istorie în tricoul echipei FC Vaslui devenind cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri marcate în 113 partide, a semnat un contract valabil un an cu CSMS Iaşi, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon", anunță gruparea moldoveană pe site-ul propriu.

Atacantul revine în România, la 2 ani după ce a plecat de la FC Vaslui pentru a încălța ghetele la Al Hilal (Arabia Saudită). De la începutul acestui an el a evoluat la formaţia Millonarios (Columbia).

Brazilianul a făcut performanță alături de FC Vaslui, evoluând pentru moldoveni în perioada 2009-2012, când a marcat peste 60 de goluri, cu o medie de 1 gol la două meciuri. El a mai fost dorit, când a jucat în România, de FC Steaua, dar transferul său s-a lovit de fiecare dată de diverse obstacole.

El a mai evoluat de-a lungul carierei pentru formaţiile: Ponte Preta, Fortaleza (acolo unde s-au disputat meciuri de Cupă Mondială în 2014), Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich, Paços Ferreira şi Leixoes.

Cele mai citite

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...
Ultima oră
Pe aceeași temă