20.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportFOTO + VIDEO: De la poze la oferte de muncă. Ce le-au...

FOTO + VIDEO: De la poze la oferte de muncă. Ce le-au urat instituțiile statului femeilor de 8 Martie

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită, marți, de instituțiile statului. Astfel, președintele Klaus Iohannis, Ministerul Afacerilor Interne,  Ministerul Apărării Naționale, Serviciul Român de Informații, Poliția Română, Poliția de Frontieră, Direcția Generală Anticorupție, Departamentul pentru Situații de Urgență, și-au transmis gândurile bune, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a postat o fotografie alături de soția sa, Carmen. „Ziua de 8 martie înseamnă iubire, recunoștință și respect. La mulți ani tuturor femeilor!”, a scris șeful statului.

„De 8 martie, 67% din SRI pregătesc cafeaua pentru celelalte 33 de procente. Ajută-ne să echilibrăm acest raport!”, scrie Serviciul Român de Informații.

Direcția Generală Anticorpuție a anunțat că fac totul pentru a prinde zâmbetul femeilor „în flagrant, în fiecar zi”. „Doamnelor, echipa DGA vă salută cu admirație și respect!”.

Jandarmeria Română a publicat o filmare în care apar mai multe femei, care desfășoară diverse activități la locul de muncă, precum: mersul pe motocicletă, cățărări, trag cu arma. „Domnilor, și noi putem face asta!”, spun ele. În descrierea care însoțește filmarea, Jandarmeria Română urează „un călduros La mulți ani” tuturor doamnelor și domnișoarelor.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Jandarmeria Română transmite tuturor doamnelor si domnisoarelor un călduros: La multi ani!Pentru a marca această zi, dedicată femeilor de pretutindeni, am pregătit un clip pe care vă invităm să îl urmăriți!#PentruCaSiElePot #JandarmeriaRomana #8Martie #ZiuaInternationalaAFemeii

Posted by Jandarmeria Romana on 7 Martie 2016

 

 „Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, urăm tuturor colegelor noastre sănătate, împliniri și bucurii. Sincere urări adresăm soțiilor, fiicelor și mamelor tuturor angajaților Ministerului Afacerilor Interne și le mulțumim că ne sunt alături într-o carieră care presupune, adesea, sacrificii personale. La mulți ani!”, scrie Ministerl Afacerilor Interne.

Citește și: FOTO: Guvernul celebrează 8 românce remarcabile care au influenţat istoria României

Și Forțele Terestre Române am transmis doamnelor și domnișoarelor toate gândurile bune: „Să aveți parte veșnic de primăvară în suflet!”, au scris pe Facebook.

Ministerul Apărării Naționale a publicat o filmare în care caporalul Cătălin Jalbă îi transmite un mesaj mamei sale, din Afganistan.

“Mama mea nu mă poate auzi, dar sunt convins că o să se bucure foarte mult când o să mă vadă…” Din Afganistan, cu infinită dragoste, caporalul Cătălin Jalbă îi trimite un mesaj emoționant mamei sale, cu ocazia zilei de 8 Martie. Colegul nostru se află la începutul misiunii în teatrul de operații Afganistan, alături de militarii Batalionului 2 Infanterie “Călugăreni”. Părinții lui sunt surdo-muți, iar Cătălin le promite că o să își ducă misiunea la capăt cu bine și că o să se întoarcă acasă sănătos. Îi urăm și noi misiune ușoară și îl așteptăm acasă!”, scrie MApN.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Pentru mama…

“Mama mea nu mă poate auzi, dar sunt convins că o să se bucure foarte mult când o să mă vadă…”Din Afganistan, cu infinită dragoste, caporalul Cătălin Jalbă îi trimite un mesaj emoționant mamei sale, cu ocazia zilei de 8 Martie. Colegul nostru se află la începutul misiunii în teatrul de operații Afganistan, alături de militarii Batalionului 2 Infanterie “Călugăreni”. Părinții lui sunt surdo-muți, iar Cătălin le promite că o să își ducă misiunea la capăt cu bine și că o să se întoarcă acasă sănătos.Îi urăm și noi misiune ușoară și îl așteptăm acasă!

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on 7 Martie 2016

 

Totodată, Departamentul pentru Situații de Urgență a făcut urări  „doamnelor și domnișoarelor care lucrează în serviciile de urgență din România”.

Ziua Internațională a Femeii reprezintă o ocazie pentru a sărbători actele de curaj și determinare realizate de femeile de pretutindeni, care joacă un rol important în instoria țărilor și comunităților din care fac parte. Totodată, este un prilej pentru a face apel schimbare și un mod celebrare a progreselor realizate.

În România, la 3 martie 2016, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru declararea zilei de 8 martie — Ziua femeii și 19 noiembrie — Ziua bărbatului.

Citește și: Ce semnifică Ziua Internațională a Femeii

Potrivit inițiatorilor, actul normativ are drept scop eliminarea discriminării dintre femei și bărbați și creșterea gradului de conștientizare privind concilierea vieții de familie cu viața profesională. Proiectul de lege a fost respins de Senat, dar adoptat de Camera Deputaților, for decizional în cazul acestui act normativ.

Cele mai citite

Preşedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi s-a angajat să permită trecerea asistenţei umanitare în Fâşia Gaza

Președintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi a promis, într-o discuție cu președintele american Joe Biden, să permită trecerea ajutoarelor umanitare în Fâșia Gaza prin punctul...

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...

Ministrul Apărării, despre sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Sprijinul "ferm" pentru state precum Ucraina şi Republica Moldova şi o abordare cuprinzătoare a securităţii în regiunea Mării Negre sunt "esenţiale", pe termen scurt...
Ultima oră
Pe aceeași temă