17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSportGabriela Firea: Perioada de recuperare a premierului NU va afecta activitatea Guvernului

Gabriela Firea: Perioada de recuperare a premierului NU va afecta activitatea Guvernului

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, duminică, că  perioada de recuperare a prim-ministrului Victor Ponta nu va afecta activitatea Guvernului, informează Mediafax.

“Suntem alături de el și avem convingerea că Gabriel Oprea poate asigură cu succes interimatul pe această scurtă perioadă. Toate condițiile pentru o funcționare foarte bună a guvernării, cu continuarea tuturor proiectelor începute deja, sunt îndeplinite. Perioada de recuperare a prim-ministrului Victor Ponta nu va afecta activitatea Guvernului, deoarece s-au respectat toate procedurile, iar vice-premierul Gabriel Oprea va asigura cu succes interimatul pe această scurtă perioadă. Acesta a demonstrat și cu alte ocazii că este un exemplu de stabilitate și profesionalism în fruntea Executivului”, a precizat Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Citește și: Ponta anunţă că îşi reia activitatea în 28 de zile, Gabriel Oprea îi preia atribuţiile

Purtătorul de cuvânt al PSD transmite premierului Victor Ponta însănătoșire grabnică, precizează că partidul este alături de el în această perioadă și îl așteaptă să își reia pe deplin activitatea în fruntea Guvernului.

“România are în continuare instituții funcționale a căror activitate nu are de ce să fie afectată și continuăm să fim pe drumul cel bun ca țară, atât din punct de vedere economic, cât și social”, mai spune Gabriela Firea.

Citește și: Ce spune Tăriceanu despre operaţia la care va fi supus Victor Ponta

Premierul Ponta a anunţat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere preşedintelui Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Gabriel Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest interval.

Cele mai citite

Rusia lovește o clădire cu 12 etaje în Harkov. Cel puțin 17 răniți

Rusia a efectuat o serie de lovituri aeriene asupra orașului Harkov din nord-estul Ucrainei, au anunțat oficialii locali, lovind o clădire rezidențială înaltă și...

Festivalul de artă stradală de la Buzău devine internațional. Sunt așteptați peste 20.000 de oameni

Peste 20.000 de oameni sunt așteptați la festivalul de artă stradală de la Buzău, care, la ediția din anul 2024, devine un eveniment internațional. Festivalul...

Construirea unui loc de parcare la Brașov costă 20.000 de euro, anunță primarul

Construirea unui singur loc de parcare etajat, în Brașov, costă 20.000 de euro, a anunțat primarul municipiului, Allen Coliban. Primarul municipiului Brașov s-a referit la...
Ultima oră
Pe aceeași temă