12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportGALERIE FOTO. Gafă pe contul de Facebook al preşedintelui Klaus Iohannis

GALERIE FOTO. Gafă pe contul de Facebook al preşedintelui Klaus Iohannis

La scurt timp după ce senatorii, prin votul lor, nu au încuviinţat cererea DIICOOT de începere a urmării penale, echipa preşedintelui Klaus Iohannis a scris un mesaj în care se arăta dezamăgirea şefului statului faţă de rezultatul votului în cazul lui Varujan Vosganian.

România liberă prezintă integral, mai jos, primul mesajul apărut pe contul de Facebook al preşedintelui Iohannis:

"Mă așteptam ca Senatul să încuviințeze cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât și în recentul discurs ținut în plenul Parlamentului. În fața justiției, nu există decât o singură măsură: respectul față de lege, indiferent de persoană sau funcție."

CITEŞTE ŞI  VIDEO. Gafe de proporţii în organizarea vizitei preşedintelui Iohannis la Paris. Reacţia MAE​  

Echipa preşedintelui Iohannis a revenit şi a rectificat greşeala din primul mesaj. În loc de " încuviințeze cererea DNA" a fost scris "să încuviințeze solicitarea DIICOT". România liberă prezintă integral, mai jos, mesajul aşa cum a fost el modificat după câteva minute.

"Mă așteptam ca Senatul să încuviințeze solicitarea DIICOT de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât și în recentul discurs ținut în plenul Parlamentului. În fața justiției, nu există decât o singură măsură: respectul față de lege, indiferent de persoană sau funcție.​"

CITEŞTE ŞI  VIDEO & FOTO. Reacţia preşedintelui Iohannis după ce Senatul l-a scapat pe Vosganian de începerea urmăririi penale

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă