18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportIlie Năstase a fost repartizat în Comisia de politică externă din Senat

Ilie Năstase a fost repartizat în Comisia de politică externă din Senat

Ilie Năstase a depus, luni, jurământul de credință în plenul Senatului. El a fost repartizat în Comisia de politică externă, deşi şi-ar fi dorit să lucreze în Comisia de sport, relatează Mediafax.

Înainte de a depune jurământul de învestitură, Ilie Năstate a declarat că nu are emoţii, pentru că a câştigat mandatul şi a recunoscut că este pentru prima dată în Senatul României.

”E prima zi când vin aici, este frumos, dar nu ştiu absolut nimic”, spus Năstase, arătând că a citit de câteva ori jurământul, aşa cum e normal şi că îl va citi şi în plen.

Ilie Năstase a declarat că nu prea poate să spună ce îşi propune în Senat, în primul rând pentru că are doar doi ani în care va fi senator, dar și pentru că singura comisie în care a mai găsit un loc este cea de politică externă.

”Vroiam ceva la sport, dar sunt ocupate comisiile”, a arătat Ilie Năstase, adăugând că sportul este principalul domeniu de care se va ocupa dacă poate şi va colabora cu cei din comisia de specialitate.

Ilie Năstase a câștigat un mandat de senator la alegerile parțiale din colegiul 8 din Sectorul 4.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă