15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportIlie Năstase a fost repartizat în Comisia de politică externă din Senat

Ilie Năstase a fost repartizat în Comisia de politică externă din Senat

Ilie Năstase a depus, luni, jurământul de credință în plenul Senatului. El a fost repartizat în Comisia de politică externă, deşi şi-ar fi dorit să lucreze în Comisia de sport, relatează Mediafax.

Înainte de a depune jurământul de învestitură, Ilie Năstate a declarat că nu are emoţii, pentru că a câştigat mandatul şi a recunoscut că este pentru prima dată în Senatul României.

”E prima zi când vin aici, este frumos, dar nu ştiu absolut nimic”, spus Năstase, arătând că a citit de câteva ori jurământul, aşa cum e normal şi că îl va citi şi în plen.

Ilie Năstase a declarat că nu prea poate să spună ce îşi propune în Senat, în primul rând pentru că are doar doi ani în care va fi senator, dar și pentru că singura comisie în care a mai găsit un loc este cea de politică externă.

”Vroiam ceva la sport, dar sunt ocupate comisiile”, a arătat Ilie Năstase, adăugând că sportul este principalul domeniu de care se va ocupa dacă poate şi va colabora cu cei din comisia de specialitate.

Ilie Năstase a câștigat un mandat de senator la alegerile parțiale din colegiul 8 din Sectorul 4.

Cele mai citite

Ciolacu a fost la stadion la promovarea Gloriei Buzău în SuperLiga după 15 ani

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent pe stadion la meciul Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0 și a sărbătorit promovarea în SuperLiga a gazdelor,...

O persoană a fost găsită moartă, în urma unui incendiu în sectorul 2. FOTO

UPDATE: Incendiul produs la două case din Sectorul 2 al Capitalei a fost localizat, iar pompierii lucrează la decopertare în vederea lichidării focarelor rămase,...

CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget

CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget, ceea ce duce la o neacoperire...
Ultima oră
Pe aceeași temă