14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSportFOTO. Iohannis a lansat noul SITE al Președinției. În primele secunde, românii...

FOTO. Iohannis a lansat noul SITE al Președinției. În primele secunde, românii l-au BLOCAT

“Noul site al Administrației Prezidențiale este online”, a anunțat, marți după-amiază, președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a postat acest anunț pe contul lui de Facebook.

“Cu un design modern și o interfață prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră”, scrie Klaus Iohannis.

Adresa noului site este cea deja cunoscută, www.presidency.ro

Totuși, el aduce o serie de îmbunătățiri: “mai multă transparență, navigare facilă, comunicare integrată”, consideră șeful statului.

Marți, imediat după ora 16, după ce președintele Iohannis a postat anunțul pe Facebook, interesul românilor pentru noul site al Administrației Prezidențiale a fost atât de mare încât au blocat serverul. Totuși, după mai puțin de un minut, problema tehnică a fost remediată.

Față de versiunea anterioară, principala modificare vizibilă pe site este o secţiune nouă, intitulată “Scrie-i preşedintelui”, unde pot fi expediate mesaje către șeful statului.

O altă secțiune nouă este intitulată “Angajamente” și prezintă detalii despre programul preşedintelui pe domeniile politicii externe, apărării, statului de drept, diasporei, sănătății şi educaţiei.

Citește și: ONG-urile sunt invitate să contribuie la Strategia Naţională de Apărare

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu, vizită în Turcia

Premierul Marcel Ciolacu a comunicat miercuri că intenționează să efectueze săptămâna viitoare o vizită oficială în Turcia. În cadrul acestei vizite, în conformitate cu...

Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren în Gara Ploiești Vest

Un bărbat a fost accidentat mortal de tren, marţi seară, în Gara Ploieşti Vest, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, potrivit agerpres.ro. Conform sursei...

Stația STB Orizont revine pe amplasamentul de bază

Stația „Orizont” revine pe amplasamentul de bază, informează Societatea de Transport București (STB). “Avȃnd ȋn vedere finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare rețele termice Loc 3...
Ultima oră
Pe aceeași temă