22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportKlaus Iohannis face declarații după summit-ul de la Bruxelles pe tema migrației

Klaus Iohannis face declarații după summit-ul de la Bruxelles pe tema migrației

Președintele Klaus Iohannis urmează să susțină, luni seara, începând cu ora 19.00, o declarație de presă după summitul pe tema migrației la care a participat în cursul zilei la Bruxelles.  

Citește și: ​Iohannis îl ironizează pe Ponta pe tema imigranților

Declarațiile șefului statului vin la câteva ore după ce Victor Ponta l-a atacat dur pe acestă temă spunând că s-a dus la Bruxelles ca ”surda la horă”. Premierul Victor Ponta a declarat că președintele Klaus Iohannis nu face nimic când merge la Bruxelles, de aceea este de datoria lui să informeze cerățenii și să ia o poziție cu privire la această chestiune atât de importantă cum este criza imigranților. 

Citește și: Victor Ponta îi răspunde lui Iohannis: S-a dus la Bruxelles ca surda la horă

”Problema nu e ce spune Iohannis, problema e că nu face nimic. Știți ce a făcut dânsul ieri la Bruxelles? Merge la Bruxelles la surda-n horă. Merge acolo și tace din gură, se întoarce și tace din gură. Așa că datoria mea este să informez cetățenii. Despre asta discutăm”, a spus Ponta. 

 

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă