10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportMinistrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, în vizită la Spitalul Marie Curie

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, în vizită la Spitalul Marie Curie

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a mers, vineri dimineață, la Spitalul “Marie Curie”, unde sunt internați bebelușii cu sindrom hemolitic-uremic, informează Agerpres.

Într-o conferință de presă, organizată joi, a declarat că a fost identificată cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeş – o tulpină de E-coli. 

“După întâlnirea cu specialiştii de la Centrul European de Control al Bolilor, vă putem spune faptul că s-au identificat cauzele îmbolnăvirii, respectiv o tulpină de E-coli şi specialiştii vor detalia acest lucru”, a spus ministrul. 

Citește și: UPDATE. Ministrul Sănătăţii cere demisia conducerii Spitalului din Piteşti. Un alt copil grav bolnav, internat la Bucureşti

Totodată, el a amintit că se derulează o anchetă a Corpului de control al Ministerului Sănătăţii la DSP Argeş, al cărei termen de finalizare este data de 4 martie. 

La Spitalul “Marie Curie” din București erau internați, joi, șase copii proveniți din județul Argeș.

Citește și: Cazul bebelușilor din Argeș: Un al șaselea copil suspectat că are sindrom hemolitic uremic, internat la București. Ministrul Sănătății a anunțat cauza îmbolnăvirii

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă