12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportIoan Rus o compară pe Laura Codruța Kovesi cu Vlad Țepeș

Ioan Rus o compară pe Laura Codruța Kovesi cu Vlad Țepeș

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a contrazis-o pe Laura Codruța Kovesi care a declarat că relațiile dintre angajații MAI și politicieni reprezintă o vulnerabilitate și a subliniat că asta ar însemna că toți politicienii locali sunt corupți. În continuare, Rus a lădat-o pe Kovesi pentru că își ”face treaba”, comparând-o cu Vlad Țepeș. 

“Nu sunt de acord că relațiile dintre angajații MAI și politicienii locali este o vulnerabilitate a sistemului, decât dacă plecaăm de la premisa că toți sunt corupți”.

Citește și: Iohannis și Ponta, la bilanțul MAI pe 2014

De asemenea, Rus a lăudat-o pe “doamna Codruța” pentru că “își face treaba” și “nu trebuie nici să o urâm, nici să o iubim, trebuie să ne facem și noi treaba!”.

”Lupta trebuie să o ducem toți. Bătălia pentru corectitudine și progres ne aparține tuturor. Nu trebuie să arătăm cu degetul către doamna Codruţa sau să o urâm. Ea îşi face treaba. Trebuie să ne facem cu toţii treaba. A mai fost unul în istorie – Vlad Ţepeş. Boierii s-au mutat toţi la turci şi efectele s-au văzut”, a declarat ministrul Transporturilor.

Astfel, ministrul Transportului a contrazis-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, care a precizat că  o vulnerabilitatea a sistemului juridic o reprezintă legăturile dintre angajații ministerului de interne și politicienii locali.

“Este important să descoperim și vulnerabilitățile. Una dintre vulnerabilități este relația dintre angajați ai MAI și politicieni locali. A fi polițist este o onoare iar polițiștii trebuie să facă sacrificii prin limitarea acestor relații”, a spus Kovesi.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă