16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportMRU, despre nominalizarea la SIE: Votul este sacru

MRU, despre nominalizarea la SIE: Votul este sacru

Senatorul PNL, Mihai-Răzvan Ungureanu, propus director la SIE, a declarat, luni, că votul fiecărui parlamentar este important în cazul său, relatează Agerpres.

“Votul oricărui cetățean responsabil este important, mă refer la parlamentari”, a spus senatorul PNL, întrebat dacă are nevoie de voturile social-democraților.

Citește și: Mihai Răzvan Ungureanu va fi audiat marţi, la ora 11, în Comisia SIE

Întrebat dacă are suficiente voturi pentru a deveni șef al SIE, Ungureanu a replicat: “Votul este sacru, vedem”.

De asemenea, el a afirmat că are un sentiment de profundă responsabilitate față de poziția pe care o va ocupa.

Întrebat dacă a discutat cu senatorul Crin Antonescu cu privire la votul în cazul său, Ungureanu a răspuns că “pentru surprize plăcute este loc întotdeauna”.

Despre faptul că liberalii au votat în trecut pentru demiterea Guvernului condus de el, senatorul a precizat că este vorba despre democrație.

“Nu știu dacă e vorba de ironia sorții cât pur și simplu despre democrație. Așa arată tectonica politică, mai ales în Parlament”, a mai spus Ungureanu.

 

 

Cele mai citite

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Doi polițiști de frontieră, răniți într-o acțiune de prindere a unor migranți

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost răniţi noaptea trecută, în timp ce executau o acţiune de prindere în flagrant a unor călăuze...

Tradiţii în Joia Mare. Cum vopsim ouăle cu ingrediente naturale

În Joia Mare se prepară mâncărurile care vor fi puse pe masa de Paşte şi se vopsesc ouăle. Iar în timp ce unele gospodine...
Ultima oră
Pe aceeași temă