9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPână când va mai rămâne Victor Ponta premier

Până când va mai rămâne Victor Ponta premier

Victor Ponta, premierul României, a declarat, miercuri seara la o emsiune de la postul de televiziune B1 Tv, că va rămâne în fotoliul de la Palatul Victoria atât timp cât va avea susţine din partea Coaliţiei care se află la guvernare. Eu sunt prim-ministru și nu o să-mi dau demisia nici când își pune Gorghiu polalele în cap, nici când nu știu ce…. . O să fiu prim-ministru până când Coaliția mă susține. La o oră după ce au o soluție mai bună, le mulțumesc, ne aplaudăm, rămânem prieteni și mergem mai departe“, a spus Ponta.

CITEŞTE ŞI  Liviu Dragnea A CÂŞTIGAT şefia PSD. Ce se întâmplă cu Victor Ponta

Ba mai mult, Ponta susţine că “rezultatele bune ale guvernării” nu-l lasă să plece de la conducerea Guvernului. “Rezultatele guvernării sunt foarte bune. Eu vreau să-mi termin un mandat de cinci ani cu creștere economică, investiții“, a mai adăugat Ponta care nu a uitat să precizeze că ambele funcţii, cea de preşedinte de partid şi cea de şef al Executivul, l-au obosit: “nu mai aveam timpul și energia. Nu am mai fost de mult timp la ședințele de partid. Liviu are această energie, are și timpul necesar. Îi poate mobiliza foarte bine pentru alegerile locale“.

CITEŞTE ŞI  Ponta, la şedinţa PSD: Am partea mea de vină în numirea Codruţei Kovesi la DNA

Revenind la singura funcţie pe care o mai ocupă în prezent, cea de prim-ministru, Ponta a mai declarat că acum singura lui grijă este să se concentreze pe guvernare.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă