9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportPonta este DOAR PREMIER când vine vorba despre votul pentru ARESTAREA lui...

Ponta este DOAR PREMIER când vine vorba despre votul pentru ARESTAREA lui Hrebenciuc

Victor Ponta, premierul României şi deputat în Parlament, a fost întrebat, vineri, la finalul unei vizite la fabrica de vagoane Astra Călători Arad, cum comentează cererea DNA de arestare preventivă a lui Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam şi cum va vota PSD această cerere. Ponta a răspuns că se ocupă de Guvern şi nu comentează problemele justiţiei.

"Eu mă ocup cu Guvernul, cum probabil că ştiţi deja. Eu cu Guvernul, dânşii cu justiţia. Să nu încurcăm lucrurile", a afirmat el.

Întrebat totuşi cum va vota, în calitate de deputat, această cerere, Ponta a refuzat să răspundă, spunând: "Încă o dată, mă ocup cu Guvernul, vreau să văd cum merge economia României, iar problemele care ţin de justiţie nu le comentez", informează Mediafax.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a semnat şi transmis, vineri după-amiază, cererea prin care DNA solicită avizul Camerei Deputaţilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, au precizat pentru MEDIAFAX oficiali din minister.

Referatul prin care Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cere aviz pentru arestarea celor doi deputaţi a fost transmis procurorului general al României, de unde a ajuns la ministrul Justiţiei, care l-a trimis Camerei Deputaţilor.

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă