16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportPonta este DOAR PREMIER când vine vorba despre votul pentru ARESTAREA lui...

Ponta este DOAR PREMIER când vine vorba despre votul pentru ARESTAREA lui Hrebenciuc

Victor Ponta, premierul României şi deputat în Parlament, a fost întrebat, vineri, la finalul unei vizite la fabrica de vagoane Astra Călători Arad, cum comentează cererea DNA de arestare preventivă a lui Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam şi cum va vota PSD această cerere. Ponta a răspuns că se ocupă de Guvern şi nu comentează problemele justiţiei.

"Eu mă ocup cu Guvernul, cum probabil că ştiţi deja. Eu cu Guvernul, dânşii cu justiţia. Să nu încurcăm lucrurile", a afirmat el.

Întrebat totuşi cum va vota, în calitate de deputat, această cerere, Ponta a refuzat să răspundă, spunând: "Încă o dată, mă ocup cu Guvernul, vreau să văd cum merge economia României, iar problemele care ţin de justiţie nu le comentez", informează Mediafax.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a semnat şi transmis, vineri după-amiază, cererea prin care DNA solicită avizul Camerei Deputaţilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, au precizat pentru MEDIAFAX oficiali din minister.

Referatul prin care Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cere aviz pentru arestarea celor doi deputaţi a fost transmis procurorului general al României, de unde a ajuns la ministrul Justiţiei, care l-a trimis Camerei Deputaţilor.

 

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă