5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportPonta le cere scuze jurnaliştilor proşti

Ponta le cere scuze jurnaliştilor proşti

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat, zâmbind, că îşi cere scuze pentru faptul că i-a catalogat pe unii jurnalişti drept “proşti”, pentru că au relatat că noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Pubice (MDRAP), de origine musulmană, este fina lui Liviu Dragnea, adăugând că va avea grijă să nu mai folosească această insultă, informează Mediafax.

“Îmi cer scuze, o să am grijă să nu mai folosesc…”, a răspuns Ponta, zâmbind, întrebat la România TV de ce a folosit acest termen la adresa unor jurnalişti.

Citeşte şi: Victor Ponta, omagiu pentru militarii români căzuţi la datorie

Miercuri, premierul le-a spus miniştrilor, în şedinţa de guvern, că nu ştie dacă să râdă sau să plângă atunci când aude “atâţia proşti care publică ştiri” şi afirmă că noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Pubice (MDRAP) Sevil Shhaideh, deşi este musulmană, îl are pe Liviu Dragnea ca naş creştin.

“Ca şi până acum, presiunile vor fi mari. Am aflat că doamna ministru, deşi este musulmană, are un naş creştin. Deci, nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia proşti care publică ştiri, dar mă rog, asta e”, a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

Citeşte şi: Alina Gorghiu susţine că Ponta nu a vrut să voteze legea alocaţiilor

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a afirmat anterior că Sevil Shhaideh nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naş, şi că la căsătoria acesteia i-a fost “martor”, alături de alte persoane.

“În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment şi care sunt martori. Nu există termenul de naş şi fin”, a spus Dragnea.

El a adăugat că o cunoaşte pe Sevil Shhaideh de 15 ani, iar la căsătoria acesteia a fost martor alături de alte persoane.

 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă