11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportFOTO: Noul ambasador SUA a ajuns în București

FOTO: Noul ambasador SUA a ajuns în București

UPDATE: Noul ambasador al SUA în România, Hans G. Klemm, a sosit duminică seară la București, conform paginii de Facebook a Ambasadei SUA. 

Printre cei care l-au întâmpinat la Aeroportul Otopeni s-a numărat și însărcinatului cu afaceri al SUA ad-interim, Dean Thompson.

Hans G. Klemm urmează să fie primit luni după-amiază de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, apoi de președintele Klaus Iohannis.

—–

Președintele Klaus Iohannis îl va primi, luni, pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii în România, la Palatul Cotroceni. Hans Klemm ăi va prezenta scrisoarea de acreditare șefului statului, potrivit Administrației Prezidențiale. 

Noul ambasador al Statelor Unite, Hans G. Klemm, a salutat miercuri, în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului organizată la sediul Departamentului de Stat al SUA, eforturile României de a combate fenomenul corupției. Demnitarul a subliniat “campania hotărâtă” dusă în acest sens și a arătat că Bucureștiul reprezintă un exemplu în acest domeniu. 

Citește și: GALERIE FOTO. Hans Klemm a depus jurământul în calitate de ambasador al SUA în România

Ceremonia de depunere a jurământului s-a ținut în prezența secretarului de stat John Kerry, cu participarea ambasadorului desemnat al României în SUA, George Maior.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă