18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSportFOTO: Noul ambasador SUA a ajuns în București

FOTO: Noul ambasador SUA a ajuns în București

UPDATE: Noul ambasador al SUA în România, Hans G. Klemm, a sosit duminică seară la București, conform paginii de Facebook a Ambasadei SUA. 

Printre cei care l-au întâmpinat la Aeroportul Otopeni s-a numărat și însărcinatului cu afaceri al SUA ad-interim, Dean Thompson.

Hans G. Klemm urmează să fie primit luni după-amiază de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, apoi de președintele Klaus Iohannis.

—–

Președintele Klaus Iohannis îl va primi, luni, pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii în România, la Palatul Cotroceni. Hans Klemm ăi va prezenta scrisoarea de acreditare șefului statului, potrivit Administrației Prezidențiale. 

Noul ambasador al Statelor Unite, Hans G. Klemm, a salutat miercuri, în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului organizată la sediul Departamentului de Stat al SUA, eforturile României de a combate fenomenul corupției. Demnitarul a subliniat “campania hotărâtă” dusă în acest sens și a arătat că Bucureștiul reprezintă un exemplu în acest domeniu. 

Citește și: GALERIE FOTO. Hans Klemm a depus jurământul în calitate de ambasador al SUA în România

Ceremonia de depunere a jurământului s-a ținut în prezența secretarului de stat John Kerry, cu participarea ambasadorului desemnat al României în SUA, George Maior.

 

Cele mai citite

Importurile de gaze au crescut cu 34,5%, în primul trimestru din 2024

România a importat, în primele trei luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 323 tone echivalent petrol (tep), cu 34,5% mai...

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă