13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPrimarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica: Vor fi campanii grele şi trebuie să...

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica: Vor fi campanii grele şi trebuie să arătăm că PSD 2017 nu e cel din 2000

Primarul municipiului Iaşi şi vicepreşedintele Partidului Social Democrat, Mihai Chirica, a declarat, la Digi24, că ministrul Justiţiei a compromis ministerul şi că nu ar mai putea emite niciun act normativ pentru că ar fi lovit de neîncredere.

„Vor fi campanii grele – trebuie să arătăm că PSD 2017 nu este cel din 2000. Putem spune că principalul pas s-a făcut cu abrogarea. Sper să fie îşi creeze efectul dorit, ca să nu fie o capcană care să arunce în neîncredere formula guvernamentală.

Ministrul justiţiei a compromis ministerul şi nu mai poate emite niciun alt act pentru că ar fi lovit de neîncredere şi dorinţa celor din stradă pentru a putea să îşi audă punctul de vedere este legitimă. Trebuie respectată, dar nu încurajată, dar România nu trebuie să fie o ţară guvernată din stradă.

Ar trebui să arătăm ce e în programul de guvernare, ce s-a făcut şi ce se poate face.

Sunt lucruri de partid – pe care partidul nostru trebuie să le rezolve, să aflăm care e mersul PSD de acum încolo. Să ne pregătim pentru 2019- 2020. Vor fi campanii grele. Trebuie să arătăm că PSD 2017 nu e cel din 2000.

Nu am văzut forma finală, cred că nu are nicio capcană – nici din punct de vedere al procedurii sau textului. Un al doilea val de neîncredere cu o astfel de dilemă ar fi fatal pentru PSD”, a declarat Chirica.


Citeşte şi: Primarul Mihai Chirica cere demisia ministrului Justiției, dar îl laudă pe șeful PSD: Iordache este singurul om responsabil de haosul pe care l-a creat în aceste zile. Liviu Dragnea este un om puternic, dar îi reproșez că nu știe să își aleagă oamenii

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a cerut, joi, demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, după ce Guvernul a aprobat Ordonanțele de Urgență privind Justiția. Totodată, el i-a solicitat șefului PSD, Liviu Dragnea, să corecteze greșelile comise. În opinia sa, liderul social-democrat este „un om puternic”, însă nu știe să își aleagă oamenii.

 

 

 

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă