19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportVictor Ponta, despre scandalul polițistului mort: E o lecție bună chiar și...

Victor Ponta, despre scandalul polițistului mort: E o lecție bună chiar și pentru Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat că nu poate comenta ancheta privind moartea polițistului din coloana oficială a lui Oprea, întrucât are interdicție de la CSM, însă a arătat că, din punct de vedere politic, este o lecție ”bună chiar și pentru Oprea”. 

“Strict politic, cred că e o lecţie foarte bună pentru toţi, şi pentru domnul Oprea. Îmi aduc aminte că în fiecare dimineaţa îl chema Klaus Iohannis să-i spună să rupă coaliţia şi să-l pună prim-ministru, după aia venea doamna Gorghiu la Ministerul de Interne la cafea, după aia Predoiu înălţa nişte ode prin presă”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Oprea se spală pe mâini în scandalul privind moartea polițistului din coloana lui oficială: Eu NU am văzut accidentul

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a negat, luni dimineață, toate acuzațiile privind moartea polițistului de la Rutieră, care făcea parte din coloana lui oficială. 

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit în seara zilei de 20 octombrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

Polițistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, însă informaţii despre această situaţie nu au fost comunicate de Ministerul Afacerilor Interne, fiind aflate mai întâi pe surse.

Abia la două zile de la accident, Poliţia Capitalei a transmis un comunicat în care a confirmat că poliţistul de la Rutieră asigura deplasarea coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea care, conform informaţiilor comunicate, participase la “o activitate în cadrul unei instituții din domeniul securității și ordinii publice”.

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, la momentul accidentului, coloana oficială a lui Gabriel Oprea, “de care demnitarul beneficia în condițiile legii”, se deplasa cu o viteză adaptată la condițiile meteo și de trafic existente, pe traseul Băneasa – Piața Presei Libere – Arcul de Triumf – Piața Charles de Gaulle Piața Victoriei – bulevardul Uranus – strada Știrbei Vodă. După accident, coloana oficială s-a oprit la fața locului și au fost dispuse măsuri pentru mobilizarea echipajelor medicale, susţinea Poliţia.

Martori care erau foarte aproape de locul accidentului de pe strada Ştirbei Vodă spun însă că maşina în care se afla ministrul Gabriel Oprea nu a oprit după accident.

 

 

Cele mai citite

Motoreductoarele – ce sunt și la ce le folosim?

Cauți cea mai bună soluție pentru a optimiza etapele de lucru? Dacă activezi în domeniul industrial, probabil ai resimțit presiunea de a ține pasul...

Insomnie și stres: probleme gestionate prin masaj. Beneficii și detalii despre saloanele de masaj

Noaptea, gândurile nu-ți dau pace. Ziua, oboseala te prinde din urmă, iar tu nu mai dai randament. Relaxează-te la un salon de masaj! Află...

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...
Ultima oră
Pe aceeași temă