11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăPoliticăOrganizaţia PSD Ilfov - dizolvată de CExN

Organizaţia PSD Ilfov – dizolvată de CExN

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, în şedinţa de luni, 19 noiembrie, dizolvarea Biroului Judeţean al Organizaţiei Ilfov, organizaţie condusă până acum de Gabriela Firea.

Liviu Dragnea a afirmat că nu susţine excluderea din partid sau retragerea sprijinului politic pentru Gabriela Firea.

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, a fost desemnat preşedinte interimar la PSD Bucureşti, au precizat sursele citate.

Totodată, Gabriela Firea şi-a anunţat, în timpul şedinţei, demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD. În locul ei a fost desemnată Rodica Nassar.

Gabriela Firea și-a anunțat demisia și din calitatea de președinte interimar al PSD București.

“Mi-am depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie şi la alte câteva din ţară, probabil pentru a fi vulnerabili şi a depinde de domnia sa. (…) Acum îmi dau seama că a fost un plan şi nu tocmai prietenos în ceea ce mă priveşte să depind permanent de domnia sa. (…) Ne naştem singuri, murim singuri, nu ne ţine nimeni de mână”, a declarat Gabriela Firea înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit acesteia, este nestatutar să se afle din presă anumite hotărâri din CExN al PSD, înainte să existe oficial o decizie.

Gabriela Firea a intrat în conflict deschis cu Liviu Dragnea după protestul din 10 august. Primarul Capitalei i-a acuzat pe liderul PSD și pe ministrul de interne Carmen Dan că vor să o scoată responsabilă pentru violențele jandarmilor împotriva protestatarilor. Firea este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, alături de Adrian Țuțuianu, între timp exclus din partid, și de Paul Stănescu. În cazul lui Stănescu, conducerea PSD a votat tot astăzi schimbarea lui de la ministerul dezvoltării și din funcția de vicepremier.

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă