13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăPoliticăParlamentarii PSD și ALDE au duminică discuții cu premierul desemnat Viorica Dăncilă

Parlamentarii PSD și ALDE au duminică discuții cu premierul desemnat Viorica Dăncilă

Întâlnirea va începe la ora 13.00. Printre temele care vor fi abordate se numără programul de guvernare şi priorităţile legislative, transmite Mediafax.

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a enumerat, marţi, primele măsuri pe care le va lua ca prim ministru. Întrebată care este cea mai importantă măsură pe care o va lua ca premier, Viorica Dăncilă a spus: „Putem vorbi de un Cod economic, de un Cod administrativ, putem vorbi de legea învăţământului, de legea pensiilor”.

De asemenea, o altă temă va fi programul de guvernare. Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că a amânat pentru duminică o întâlnire între conducerea partidului şi premierul desemnat.

Miniştrii propuşi în Cabinetul Dăncilă vor fi audiaţi luni dimineaţă, de la ora 8.00, în comisiile parlamentare, iar de la ora 15.00 se va întruni plenul reunit pentru învestirea Guvernului. Programul a fost stabilit de Birourile Permanente reunite.

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă