14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechGeoană și Antonescu confirmă că Iohannis nu a participat la reuniunea de...

Geoană și Antonescu confirmă că Iohannis nu a participat la reuniunea de la Grivco

Senatorul PSD Mircea Geoană a  dezmințit zvonurile despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune cu Dan Voiculescu, la sediul Grivco. 

”A existat într-adevăr o întâlnire. Au fost mai mulți acolo: Ion Iliescu, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Crin Antonescu. Dar nu-mi amintesc că la acea reuniune sa fi participat si Iohannis”, a afirmat Mircea Geoană. 

În plus, senatorul PSD susține că, la vremea respectivă, Codruț Sereș nu era un personaj cu prea mare greutate, prin urmare nu era prezent la de discuții de o asemenea importanță.

Codruț Sereș a oferit în ultimele zile mai multe detalii presei despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune de negoriciere cu Dan Voiculescu de la sediul Grivco.

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a confirmat de asemenea varianta lui Klaus Iohannis și a afirmat că la reuniunea de la Grivco nu a participat primarul Sibiului. 

Cele mai citite

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...
Ultima oră
Pe aceeași temă