15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechGeoană și Antonescu confirmă că Iohannis nu a participat la reuniunea de...

Geoană și Antonescu confirmă că Iohannis nu a participat la reuniunea de la Grivco

Senatorul PSD Mircea Geoană a  dezmințit zvonurile despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune cu Dan Voiculescu, la sediul Grivco. 

”A existat într-adevăr o întâlnire. Au fost mai mulți acolo: Ion Iliescu, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Crin Antonescu. Dar nu-mi amintesc că la acea reuniune sa fi participat si Iohannis”, a afirmat Mircea Geoană. 

În plus, senatorul PSD susține că, la vremea respectivă, Codruț Sereș nu era un personaj cu prea mare greutate, prin urmare nu era prezent la de discuții de o asemenea importanță.

Codruț Sereș a oferit în ultimele zile mai multe detalii presei despre participarea lui Klaus Iohannis la o reuniune de negoriciere cu Dan Voiculescu de la sediul Grivco.

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a confirmat de asemenea varianta lui Klaus Iohannis și a afirmat că la reuniunea de la Grivco nu a participat primarul Sibiului. 

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă