12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăTechLiviu Dragnea: Dacă îndemnarea oamenilor să vină la vot este faptă de...

Liviu Dragnea: Dacă îndemnarea oamenilor să vină la vot este faptă de corupție, atunci condamnarea este dreaptă

Liviu Dragnea a declarat, după ședința PSD, că singura lui vină, în dosarul Referendumului, este că a îndemnat oamenii să meargă la vot.

Dragnea a subliniat că l-a bucurat susținerea de care are parte în interiorul partidului, dar că nu se simte confortabil cu presiunile de acest gen. Senatorul a arătat că mandatul său este depus și că se va lua o decizie miercuri. 

Citește și: Victor Ponta spune că doar PSD-ul trage ponoasele referendumului din 2012

”Au decis după o discuție destul de intensă, miercuri, la Comitetul Executiv. Am discutat toți vicepreședinții. Am spus că îmi depun mandatul la BPN; am făcut-o, dacă ei vor să mutăm la CEx așa vom face. Normal că mă gândesc (la posibilitatea de rămâne n.r). Mă bucură susținerea, este o hrană nepatrimonială importantă. Nu mă simt foarte confortabil cu asemenea presiuni, pentru că dincolo de ce au spus colegii astăzi am primit unele mesaje din toată țara de la membrii de partid și nu numai. Trebuie să recunosc că toate aceste manifestări m-au pus pe gânduri. Dacă îndemnarea oamenilor să vină la vot este faptă de corupție atunci condamnarea este dreaptă”, a subliniat Liviu Dragnea după decizia PSD-ului de a reuni Comitetul Executiv al PSD-ului pentru a se lua o decizie cu privire la demisia lui.

Citește și: Când decide PSD soarta lui Dragnea. Fostul ministru: Pentru mine, demnitatea este mai importantă decât oricare funcție

În urma condamnării de către instanță în dosarul referendumului, Liviu Dragnea a demisionat din funcția de ministru al Dezvoltării și a anunțat că își va depune demisia și din funcția de președinte executiv al PSD: 

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendumul, în care a fost judecat alături de alte 74 de persoane pentru fraudele de la referendumul din 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă