12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechMacovei, reacție ACIDĂ la adresa lui Ponta: Pentru el a contat ”grupul...

Macovei, reacție ACIDĂ la adresa lui Ponta: Pentru el a contat ”grupul infracțional organizat”

Monica Macovei susține că Ponta se retrage din fruntea pSD pentru că afectează imaginea partidului și îi cere să își dea demisia din fruntea Guvernului pentru că ”anchetarea penală a prim-ministrului afectează imaginea țării și a românilor”. 

Macovei îl acuză pe Ponta că pentru el a contat ” grupul infracțional organizat și nu a contat niciodată țara”. 

Citește și: Primele REACȚII ale politicienilor, după DEMISIA lui Victor Ponta de la șefia PSD

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, printr-o scrisoare adresată liderilor social-democraţi şi postată pe Facebook, decizia de „a nu mai ocupa nicio funcţie de conducere“ în PSD până în momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile care îi sunt aduse în justiţie. Decizia a fost anunţată în contextul în care Victor Ponta este aşteptat la DNA, după ce câteva săptămâni a evitat să se vadă cu procurorii, alegând să plece în Turcia pentru o operație care putea fi realizată și în România.

În mai multe intervenții telefonice la emisiunile de știri de duminică, Rovana Plumb a declarat că retragerea lui Ponta de la șefia PSD este temporară și că ea va asigura conducerea prin prelungirea mandatului de președinte interimar al PSD care i-a fost încredințat după plecarea lui Victor Ponta în Turcia.

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă