17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăTechMarian Oprişan participă la şedinţele conducerii PSD, dar nu va avea drept...

Marian Oprişan participă la şedinţele conducerii PSD, dar nu va avea drept de vot

Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea şi liderul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România a ajuns, luni dimineaşa, la sediul PSD pentru a participa la prima şedinţă a noii conduceri a partidului. Oprişan susţine că va participa săptămânal la şedinţele de la nivel central, chiar dacă nu va avea drept de vot, transmite Mediafax

Preşedintele CJ Vrancea susţine că a fost invitat să participe la aceste şedinţe de preşedintele Liviu Dragnea. Surse din cadrul PSD au declarat că, deşi nu deţine funcţii la nivel central, va participa săptămânal la şedinţe, fără a avea, însă, drept de vot.

Citește și: Cele 3 mari mistificări de la congresul PSD

Marian Oprişan spune că va veni la şedinţele BPN ori de câte ori va fi invitat, deşi nu s-a înscris în lupta pentru una dintre cele 14 funcţii de vicepreşedinte alese duminică, la Congres. Mai mult; Oprişan a criticat la Congres interdicţia cumulului de funcţii în partid, considerând că trebuie să existe “un liant” între conducerea locală şi cea de la vârful PSD.

Potrivit unor surse social-democrate, Marian Oprişan va participa săptămânal la şedinţele PSD, în calitate de preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, însă nu va avea drept de vot.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă