10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechMarton Arpad, după votul pentru arestarea lui Marko Attila: Unii vreţi să...

Marton Arpad, după votul pentru arestarea lui Marko Attila: Unii vreţi să readuceţi statul poliţienesc

Deputatul UDMR Marton Arpad le-a spus, miercuri, deputaţilor, în plen, după încuviinţatea arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila, că unii dintre ei doresc readucerea statului poliţienesc, transmite Mediafax.

„Aţi votat arestarea preventivă a unei persoane nevinovate care la data respespectivă nu era în Bucureşti, era data de 15 martie şi s-a aflat la manifestări în judeţul Braşov, acest lucru poate fi dovedit cu înregistrări audio-video”, a menţionat Marton Arpad.

Citește și: UPDATE. Deputatul Marko Attila poate fi arestat. Scandal pe voturile pentru arestarea lui Cătălin Teodorescu. Teodorescu NU va fi arestat. Cei doi deputați sunt cercetați în dosarul despăgubirilor

El a mai spus că în 22 decembrie lumea a ieşit în stradă împotriva statului poliţienesc şi unii dintre deputaţi doresc readucerea acestuia.

„În 22 decembrie lumea nu a ieşit în stradă pentru a readuce capitalismul, ci a ieşit împotriva dictaturii poliţieneşti din România. Acum unii dintre dumneavoastră, sub înalta oblăduire a Monicăi Macovei, fost procuror în acea eră, vreţi să readuceţi acel stat poliţienesc. Pe noi nu ne veţi găsi alături de dvs în acest drum”, a spus Marton Arpad.

Camera Deputaţilor a decis, cu 171 voturi "pentru" şi 111 "împotrivă", încuviinţarea arestării preventive a deputatului UDMR Marko Attila. Anterior, la Comisia juridică nu s-au întrunit numărul necesar de voturi pentru a aproba încuviinţarea arestării lui preventive.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă