13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechSenatorul migrator Ionel Agrigoroaei se întoarce în UNPR

Senatorul migrator Ionel Agrigoroaei se întoarce în UNPR

Senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei, implicat într-un scandal cu membrii unei grupări interlope care locuiesc într-un imobil aflat în curtea vilei sale, şi-a anunţat demisia din PPDD şi înscrierea în UNPR, informează Mediafax

Decizia senatorului vine după ce urmă cu opt luni a părăsit partidul lui Gabriel Oprea pentru PPDD. Agrigoroaei nu a dorit să comenteze revenirea în UNPR. 

În 11 iunie 2014, senatorul de Iaşi şi-a anunţat demisia din UNPR şi înscrierea în PPDD, partid din care a plecat în decembrie 2013.

Citeşte şi: Senatorul Ionel Agrigoroaei, trimis în judecată pentru fals şi înşelăciune

"Da, recunosc, am greşit că am plecat la UNPR. Cu partidul ăsta (PPDD – n.r.) am ajuns în Parlament şi aici revin. A fost un context atunci când am plecat din partid. Îmi recunosc eroarea”, declara atunci senatorul Ionel Agrigoroaei.

El adăuga că se întoarce la PPDD "cu capul plecat”.

Ionel Agrigoroaei a fost ales senator în 2012 în colegiul rural Răducăneni, judeţul Iaşi, din partea PPDD.

Prin cooptarea lui Agrigoroaei, UNPR are în judeţul Iaşi patru parlamentari, ceilalţi trei fiind deputatul Gheorghe Emacu (lider al UNPR Iaşi), Marin Burlea, fost senator PNL, şi deputatul Camelia Bogdănici, care recent şi-a dat demisia din PMP.

La începutul lunii ianuarie, poliţiştii au intervenit la locuinţa senatorului Ionel Agrigoroaei, după ce acesta a reclamat că membrii unei grupări interlope care locuiesc într-un imobil aflat în curtea vilei sale şi care îl şicanează de mai mult timp au tăiat ţevile de gaz pentru a-l determina să plece din casă.

Citeşte şi: UPDATE. Fiul senatorului Agrigoroaei, bătut în centrul Iaşiului. Tatăl său nu mai poate intra în curtea casei. Vandam I-A SUDAT poarta

Senatorul afirma că Vandam Constantin, în vârstă de 20 de ani şi cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Iaşi, s-a mutat anul trecut într-un imobil aflat în curtea vilei sale, după ce el a fost executat silit de către o bancă. Din cauza unui credit neplătit la banca respectivă de către firma senatorului ieşean, executorii judecătoreşti au scos la licitaţie un corp al imobilului în care locuieşte parlamentarul şi care fusese pus gaj de către acesta în momentul în care a făcut împrumutul. În urma procedurilor de executare silită, în acel imobil s-a mutat Vandam Constantin, acesta câştigând licitaţia, contra sumei de 37.000 de euro.

Senatorul ieşean susţinea că familia lui Vandam Constantin a început să îl şicaneze din luna noiembrie a anului trecut, pentru a-l determina să plece din casă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă