16 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăTechTraian Băsescu, despre atentatele din Paris: Expulzarea migranților este soluția

Traian Băsescu, despre atentatele din Paris: Expulzarea migranților este soluția

Liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, vineri seara, pe Facebook, că închiderea frontierelor UE și expulzarea migranților este ”soluția corectă”, iar că soluția Europei este solidaritatea împotriva islamismului terorist.

”Dragă Stat Român, te rog din suflet, oricît te-ar presa politrucii europeni, a căror demagogie o cunosc bine, nu accepta cote de refugiaţi musulmani. Cota zero este soluţia corectă. Trebuie să fim solidari cu statele UE la măsuri inteligente, dar nu putem accepta soluţii nerealiste. Dacă vrem o soluţie realistă, închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ucişi la Paris. Vă rog nu mă consideraţi un antieuropean, ci doar un român care înţelege bine şi ce spune şi ce se întâmplă”, a precizat fostul președinte, într-un mesaj postat pe Facebook, în jurul orei 12.30.

Într-un mesaj postat ulterior, Traian Băsescu a vorbit de solidaritate, reiterând mesajul președintelui francez, Fracois Hollande, cu privire la uniunea poporului francez, în lupta cu terorismul.

”În Europa avem o singura solutie : uniți fara rezerve împotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si închiderea frontierelor UE pentru migranții musulmani printre care se strecoară grupări teroriste este o necesitate imediata. Sa scoatem in strada forte antiteroriste după ce zeci de cetățeni europeni sunt uciși cu cinism in inima UE nu este o dovada ca ne putem apăra cetățenii împotriva flagelului terorist”, a scris liderul Mișcării Populare.
OAMENI BUNI, înțelegeți ca războiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene.

Citește și: TEROARE în Paris: zeci de morți și sute de răniți, într-o serie de atacuri teroriste simultane

Cele două mesaje ale fostului președinte au venit în contextul atacurilor de vineri seara, din Paris, soldate cu zeci de morți și sute de răniți.

 

Cele mai citite

Doi polițiști de frontieră, răniți într-o acțiune de prindere a unor migranți

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost răniţi noaptea trecută, în timp ce executau o acţiune de prindere în flagrant a unor călăuze...

Doar 22% dintre copiii romi urmează studii liceale

Ponderea copiilor romi care frecventează învățământul obligatoriu este de 78% (față de 95% pentru copiii români din vecinătate). Decalajul se mărește din nou în...

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă