11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăTechVIDEO. Udrea: Maior mi-a spus de fotografiile de la Paris cu mine...

VIDEO. Udrea: Maior mi-a spus de fotografiile de la Paris cu mine și Alina Bica

Elena Udrea a declarat, sâmbătă seară, la B1 TV, că toate persoanele reținute din anturajul său reprezintă o încercare de reducere la tăcere a ei.

”Justiția trebuie să ancheteze dacă există o suspiciune sau vreau acuzația în spațiul public. Elena Udrea, eu, trebuie să dau răspunsuri la acuzațiile care mi se aduc. Dar de la această normalitate pe care nu numai că o recunosc, o susțin, la ceea ce se întâmplă în ultimele luni, un atac crescendo cu țintă Elena Udrea. Eu am fost ținta dosarului Microsoft, fără ca eu să fiu menționată în acel dosar. E o strategie care are ca țintă reducerea la tăcere a Elenei Udrea”, a explicat ea.

Citește și: Ce conține JURNALUL Elenei Udrea

Udrea a spus că fostul director al SRI, George Maior, ar fi avertizat-o despre faptul că Serviciul deținea fotografiile cu ea și Alina Bica la Paris.

”În tot timpul campaniei eu am spus lucrurile acestea despre Coldea. Undeva, în toamnă, când punând lucrurile cap la cap, am înțeles că este o strategie de continuare a exercitării puterii la vârf, de a continua controlul puterii pe care îl deține. Într-o țară în care aproape orcine poate să fie acuzat, cel care decide când și cine este acuzat, cel care poate să aresteze pe cineva atunci când dorește e cel care are puterea totală. Am înțeles ce se înâmplă la începutul campaniei electorale. Am ieșit în două conferințe de presă și am încercat să spun că serviciile se implică în campanie. Maior mi-a spus de existența fotografiilor cu Alina Bica la Paris înainte ca ele să fie făcute publice. Ele au apărut joia dinaintea votului. Pe toate analizele sociologice care au urmat s-a văzut că au contat în minus în campania mea electorală. Poate dacă aș fi spus atunci ce spun acum altfel s-ar fi întâmplat lucrurile. Mi-am dat seama că bătălia aceasta de care am spus că Ghiță mi-o descrisese în vară, că dl. Coldea are profunde resentimente față de mine”, a arătat Elena Udrea.

 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/1cb39ae2d249fe003a87c85e33963370/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

 
 

Totodată, ea a precizat că nu știe care este legătura dintre reținerea administratorului moșiei de la Nana, Tudor Breazu, și dosarul Gala Bute.

Citește și: Încă un reținut în dosarul ”Gala Bute”: Administratorul moșiei de la Nana a Elenei Udrea

 

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă