15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecial4.000 de euro pentru un drum cu taxiul

4.000 de euro pentru un drum cu taxiul

Un bărbat din Danemarca a plătit aproape 4.000 de euro (3.920) pentru un singur drum cu taxiul, lung de… 1.803 kilometri. Călătoria a avut loc între orașul danez Odense și Roma, pentru că pasagerul a vrut să viziteze o biserică din capitala Italiei.

Potrivit Mediafax, șoferul, Martin Langstred, a declarat pentru cotidianul Metroxpress că în timpul unei ture de noapte în acest an, un client s-a urcat în maşina sa la scurt timp după ora 01.00, într-o miercuri, şi i-a cerut să îl ducă la Roma, relatează TheLocal.dk.

"Într-o primă fază am crezut că vrea să meargă la aeroport – dar nu, el voia să ia taxiul până acolo", a declarat Langstred.

El nu îşi aminteşte numele pasagerului dar îşi aminteşte clar solicitarea lui neobişnuită şi are chitanţa în valoare de 29.226 de coroane pentru a dovedi acest lucru.

"Voia să vadă o biserică anume în Roma. Era un vis de-al lui", a afirmat Langstred, potrivit sursei citate.

Călătoria până la Roma a durat trei zile, taxiul danez traversând Germania, Austria şi Italia.

Langstred susţine că nu a dormit în timpul călătoriei, dar a sărbătorit sosirea cu un sandviş italienesc şi o noapte de cazare în Italia.

"După aceea am mers acasă şi mi-am luat liber în următoarele trei-patru zile. Am câştigat aproape o lună de salariu în această călătorie", a declarat el pentru Metroxpress.

Cele mai citite

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă