13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecial"A Year of Running" - campanie inedită lansată de fondatorul Facebook

“A Year of Running” – campanie inedită lansată de fondatorul Facebook

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii rețelei de socializare – "să se ridice de la calculator și să alerge", scrie theverge.com, care citează o postare a lui Zuckerberg pe rețeaua de socializare în care acesta anunță că va alerga 587 de km în 2016.

Zuckerberg, care și-a intitulat campania 'Un an de alergare' ('A Year of Runing'), i-a încurajat pe utilizatorii rețelei Facebook să alerge aceeași distanță în 2016, scrie Agerpres. "Aceasta este o distanță mare de parcurs, dar nu este un obiectiv nebunesc", a scris Zuckerberg pe Facebook. 'Este o milă (n.red. — aproximativ 1,6 km) pe zi, iar la un ritm moderat reprezintă mai puțin de 10 minute de alergare în fiecare zi', conform aceluiași mesaj postat de Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, care a denumit anul 2015 "Year of Books", a creat pe Facebook un grup de discuții dedicat campaniei din acest an, "A Year of Running", unde utilizatorii își pot împărtăși experiențele. Fondatorul Facebook a anunțat că va posta frecvent, până în prezent grupul reunind 43.000 de utilizatori ai rețelei de socializare.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă