25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialAccident grav la Craiova. ȘASE persoane au fost rănite

Accident grav la Craiova. ȘASE persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite, joi seara, în urma unui accident rutier care a avut loc la intrarea în Craiova, dinspre Făcăi, transmite Agerpres. 

Poliţiştii au stabilit, după primele cercetări, că şoferul unui autoturism care circula spre Craiova a depăşit un autobuz staţionat pe partea dreaptă fără să se asigure şi a lovit frontal o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. 

În urma impactului, pasagerii din autoturism au fost răniţi, iar doi dintre aceştia, printre care şi şoferul, au rămas prinşi între fiarele contorsionate. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi un echipaj de descarcerare care a reuşit să scoată toţi răniţii din maşină, pentru ca apoi să fie transportaţi la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă