11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident pe DN1.Trei persoane au fost rănite

Accident pe DN1.Trei persoane au fost rănite

 Trei persoane, între care şi o femeie însărcinată în luna a patra, au fost transportate la spital, luni, în urma unui accident rutier produs pe DN1, în apropierea Aeroportului “Henri Coandă”, în care au fost implicate două autoturisme, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.40, când şoferul unei maşini Dacia Logan, care mergea pe DN1, dinspre Ploieşti spre Bucureşti, a pierdut controlul asupra direcţiei, la kilometrul 16, şi a ajuns pe contrasens. Autoturismul s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, şoferul care a intrat pe contrasens şi două persoane din cealaltă maşină, soţ şi soţie, femeia fiind însărcinată în luna a patra, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Cele trei victime nu au suferit răni grave, au precizat poliţiştii.

Bărbatul care a provocat accidentul a declarat că a tras de volan după ce un alt şofer ar fi frânat brusc în faţa lui. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă