18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialAdmitere la UMF Cluj: Doi candidați au intrat cu nota 10

Admitere la UMF Cluj: Doi candidați au intrat cu nota 10

Doi candidaţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca au obţinut nota 10 la examenul de admitere, la specializările Tehnică Dentară şi Nutriţie şi Dietetică, relatează Mediafax. Cea mai mică notă la buget a fost 6,12, iar la taxă, 5,13. 

Pentru cele 601 locuri bugetate şi 263 de locuri cu taxă au concurat 2.102 candidaţi, din cei 2.111 înscrişi.

Astfel, pe locurile la buget au fost declaraţi admişi la Facultatea de Medicină, specializarea Medicină, 290 de candidaţi care au susţinut examenul de admitere, prima notă fiind 9,73, iar cea mai mică – 7,36. La aceeaşi facultate au fost admişi, fără examen, nouă olimpici, cu performanţe recunoscute la concursuri naţionale şi internaţionale.

La specializarea Asistenţă Medicală Generală au intrat 39 de candidaţi, prima notă fiind 9,70, iar ultima 8,60.

La Radiologie şi Imagistică, au fost declaraţi admişi 14 candidaţi, primul intrând cu nota 9,78 iar ultimul cu 8,88.

La ultima specializare a Facultăţii de Medicină, cea de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare, au intrat 29 de candidaţi, primul obţinând nota 9,70, iar ultimul nota 8,65.

La Facultatea de Medicină Dentară, specializarea Medicină Dentară, primul candidat admis a avut nota 8,89, în timp ce ultimul a obţinut nota 6,12. Aici au fost declaraţi admişi 80 de candidaţi.

La specializarea Tehnică Dentară, prima notă de admitere a fost 10, iar ultima 8,98, fiind declaraţi admişi 30 de candidaţi

La Facultatea de Farmacie, specializarea Farmacie, au fost admişi 93 de candidaţi, prima notă fiind 9,85, iar ultima 7,96, în timp ce la cea de-a doua specializare a acestei facultăţi, cea de Nutriţie şi Dietetică, au intrat 20 de candidaţi, primul cu nota 10, iar ultimul cu nota 8,90.

În ceea ce priveşte locurile cu taxă, ultimele note de admitere au fost de 6,03 la specializarea Farmacie, 6,01 la specializarea Medicină Dentară, cea mai mică fiind 5,13, la Nutriţie şi Dietetică.

Candidaţii pot depune contestații până vineri, la ora 9.00. Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă.

Cele mai citite

Trenduri ale cazinourilor online

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, multe aspecte din viața de zi cu zi au avut parte de transformări și desigur îmbunătățiri, deoarece implementarea acestor...

Fabrica de diamante a lui Ceaușescu a ajuns tun imobiliar

Recent am povestit într-un articol despre pasiunea familiei Ceaușescu pentru diamante și cum au reușit să obțină, temporar, concesiunea unei mine de diamante...

Primar din Buzău cercetat penal

Ziarul Puterea vă prezintă în exclusivitate informații despre cazul grav de corupție din județul Buzău. Primarul din Balta Albă este cercetat împreună cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă