14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialAdrian Panduru, "locotenentul" lui Sile Cămătaru, dat în urmărire internaţională

Adrian Panduru, “locotenentul” lui Sile Cămătaru, dat în urmărire internaţională

Adrian Panduru, "locotenentul" lui Sile Cămătaru, afost dat în urmărire internaţională pentru a fi pus în executare mandatul de arestare preventivă emis de instanţă pe numele acestuia. În 7 noiembrie, Panduru, zis Limbă, a fost reţinut, alături de alte 21 de persoane vizate în noul dosar, de proxenetism, al lui Sile Cămătaru, informează Mediafax.

Dintre cei 22 de reţinuţi, au primit mandate de arestare Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov şi Adrian Panduru, printr-o decizie luată de Judecătoria Sectorului 1.

Mandatul de arestare pe numele lui Panduru a fost emis după expirarea ordonanţei de reţinere, iar acesta nu a fost găsit de poliţişti, pentru a fi dus în arest. În aceste condiţii, "locotenentul" lui Sile Cămătaru a fost dat în urmărire naţională, iar apoi şi internaţională.

Decizia de vineri a instanţei bucureştene este definitivă.

Celelalte 18 persoane vizate în noul dosar al lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, se află în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

În acest dosar, anchetatorii au făcut percheziţii în Bucureşti şi nouă judeţe, la locuinţele unor suspecţi de proxenetism şi la cazinouri din Capitală, unde aceştia ar fi racolat clienţi, majoritatea cetăţeni străini, de la care ar fi cerut între 100 şi 700 de euro în schimbul unor acte sexuale cu prostituate.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: România creşte din punct de vedere economic. Trei dovezi concrete, confirmate de INS

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, miercuri, că România creşte din punct de vedere economic, el prezentând trei dovezi concrete, confirmate de INS, şi anume creştere...

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...

Raport BNR. Rata inflației va mai scădea în 2024, dar rămâne peste nivelul Uniunii Europene

Rata anuală a inflației IPC (indicele prețurilor de consum) se va menține pe o traiectorie descendentă pe cvasitotalitatea intervalului proiecției, însă ritmul dezinflației este...
Ultima oră
Pe aceeași temă