14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAnchetatorii au reconstituit CRIMA din pădura Băneasa

Anchetatorii au reconstituit CRIMA din pădura Băneasa

Tânărul suspectat că în urmă cu două săptămâni a omorât o prostituată la marginea Pădurii Băneasa, în apropierea Academiei de Poliţie, a fost dus, joi, la locul faptei pentru reconstituire, scrie Mediafax.

Marin Dumitru le-a arătat anchetatorilor unde s-a întâlnit cu victima, locul în care a ucis-o şi unde a aruncat apoi poşeta pe care a luat-o de la aceasta.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a ucis-o pe prostituată cu un ciocan, pe care ulterior l-a aruncat la faţa locului.

Evaziv în declaraţii, Marin Dumitru a spus că a găsit ciocanul în pădure şi a lovit-o pe femeie ca urmare a unui conflict în timpul căruia s-a şi îmbrâncit cu aceasta.

Citeşte şi Prostituata ucisă în pădurea Băneasa, LOVITĂ în cap cu pumnii şi cu un ciocan

UPDATE: Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost prins

El a susţinut că s-ar fi speriat că ar putea să ia vreo boală venerică, moment în care a lovit-o în cap. Ulterior, Marin Dumitru i-a luat geanta, pe care a aruncat-o la câteva sute de metri de locul crimei. Bărbatul a scotocit în geantă, însă nu a găsit niciun ban, poliţiştii găsind într-un buzunar lateral al poşetei suma de 400 de lei.

Marin Dumitru este fost agent de pază şi a mai fost în atenţia poliţiei în urmă cu mai multă vreme pentru o presupusă lipsire de libertate, care a vizat tot o prostituată, însă la momentul respectiv a fost scos de sub urmărire penală.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost prins de poliţişti miercuri seară, în Gara de Nord, de unde intenţiona să plece la Buzău.

Anchetatorii au precizat că pentru identificarea şi prinderea lui Marin Dumitru au beneficiat şi de sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

În 31 octombrie, în jurul orelor 15.30-16.00, în pădurea Băneasa, Marin Dumitru a lovit-o de mai multe ori în cap cu pumnii şi cu un ciocan pe R.M., în vârstă de 30 de ani, provocându-i leziuni în urma cărora a decedat, se arată într-un comunicat de presă de joi al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Marin Dumitru i-a luat poşeta şi un telefon mobil, apoi a fugit, fiind prins după două săptămâni de la comiterea crimei.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au emis pe numele lui Marin Dumitru o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Instanţa Tribunalului Bucureşti va judeca, joi, cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Marin Dumitru.

Cercetările în această cauză sunt continuate de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Cadavrul femeii, în vârstă de 30 de ani, cunoscută ca prostituată, a fost descoperit în 1 noiembrie, la marginea pădurii Băneasa, de către concubinul femeii, care a sunat la numărul de urgenţă 112.

Acesta a susţinut în faţa poliţiştilor că a plecat să o caute la marginea pădurii Băneasa, unde ştia că aceasta se prostituează, pentru că nu mai venise acasă şi nici nu mai răspundea la telefon. Femeia ucisă a lăsat în urmă un copil de 14 ani.

În urmă cu o zi, o altă tânără care ar fi fost prostituată a fost ucisă cu cruzime, într-un apartament din cartierul Rahova, din Sectorul 5 al Capitalei. Tânăra a fost găsită în cadă, într-o baltă de sânge, cu venele tăiate, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au precizat că femeia era prostituată de lux şi îşi racola clienţii prin intermediul unor anunţuri publicate pe internet în care oferea “servicii de escortă”.

Cele mai citite

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă