14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAntonescu: Geoana schimba regulile, impunand sapte candidati la dezbatere

Antonescu: Geoana schimba regulile, impunand sapte candidati la dezbatere

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, ca, dupa ce a acceptat toate conditiile impuse de staff-ul lui Mircea Geoana pentru a participa la dezbaterea publica de la TVR, acum Geoana schimba regulile, impunand ca la dezbatere sa participe sapte candidati, si nu cinci, asa cum fusese stabilit initial, informeaza Mediafax.

"S-a ajuns la doua dezbateri: azi (miercuri – n.r.) la TVR cu toti candidatii si vineri in trei, cu cei trei aflati pe primele locuri. Domnul Basescu dorea un singur moderator, Geoana dorea trei moderatori. Am fost de acord si cu unu si cu trei. Acum, Geoana a spus ca fara Vadim Tudor si Gigi Becali nu se prezinta, iar domnul Sassu ne impune acum o dezbatere in sapte", a spus Antonescu, intr-o conferinta de presa la Timisoara.

El a afirmat ca lui Geoana ii este "frica" sa participe la o dezbatere.

"Nu se poate ca, odata convenit pe o formula, sa constat ca domnului Geoana ii este practic frica sa participe la o dezbatere. (…) Geoana a incercat mai intai sa ne duca la un seminar organizat de colegii sai la ASE. Nu putem sa ajungem la o dezbatere in care sa fim legati de scaun, cu calus la gura si moderata eventual de Hrebenciuc", a spus liderul PNL.

El a afirmat ca se va prezenta la dezbaterea pentru care au existat discutii.

"Eu ma prezint in aceasta seara, dupa ce voi participa aici la mitingul de la Timisoara, la dezbaterea in cinci care a fost ceruta si perfectata in cursul discutiilor si cu Mircea Geoana, si cu Traian Basescu, si cu staff-urile lor. Daca Mircea Geoana evita o dezbatere cu contracandidatii sai reali si doreste sa faca o dezbatere separata organizata de domnul Sassu, cu Corneliu Vadim Tudor si cu George Becali, evident ca poate sa o faca. Din punctul meu de vedere sunt relevante acele confruntari, acele dezbateri pe care publicul le asteapta si in care sa putem sa ne punem toate problemele care pot privi un presedinte al Romaniei", a declarat Antonescu.

Intrebat de corespondentul Mediafax daca va participa la dezbaterea de miercuri seara, de la TVR, in conditiile in care Traian Basescu nu va merge, Antonescu a raspuns: "Eu am incheiat o intelegere pe care au incheiat-o dimineata toti. Aceasta dezbatere este diseara (miercuri seara – n.r.) la 19.45, o dezbatere in cinci. Eu voi fi prezent la aceasta dezbatere in cinci. Cine nu vrea sa vina, il priveste".

Cele mai citite

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...

Staycation: 5 idei pentru o minivacanță în propriul oraș

Staycation este un concept nou din industria turistică, dar care capătă din ce în ce mai multă popularitate. Rezultatul a două cuvinte din limba...
Ultima oră
Pe aceeași temă