16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialAstra, în finala Cupei pentru prima dată în istorie

Astra, în finala Cupei pentru prima dată în istorie

Astra s-a calificat pentru prima dată in istorie în finala Cupei României după ce a învins, dramatic, Petrolul, deţinătoarea Cupei, scor 2-1.

Toto Tamuz a deschis scorul pentru Petrolul în minutul 22. Astra a revenit pe tabelă în partea secundă, în minutul 53, prin golul fostului pretrolist, Constantin Budescu.

Lupii au rămas în zece oamenii după ce Vlad Morar a văzut roşu. Morar a părăsit terenul şi a mers în galerie pentru a sărbători calificarea pentru ca la 1-1 lupii erau in finala. N-a fost sa fie insa.

Paul Papp a dat lovitura de gratie si a spulberat visul gazarilor de a juca finala. Petrolul sarbatoreste 90 de ani de existenta fara cupă, obiectivul numarul unu trasat de conducere in toamna.

În cea de-a doua semifinală, Dinamo întâlneşte Steaua pe Naţional Arena în aceasta seară de la 20.30. În tur a fost 5-2 pentru Steaua.

Cele mai citite

Nouă cetățeni români și familiile lor au fost evacuați din Gaza

Nouă cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost evacuaţi miercuri din Fâşia Gaza şi au ajuns pe teritoriul Republicii Arabe Egipt,...

În Săptămâna Patimilor Ierusalimul e mai gol ca niciodată

E Săptămâna Patimilor, cea în care Iisus Hristos a luat asupra sa toate păcatele omenirii şi ne-a mântuit pe toţi. In toate bisericile se...

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă