14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAutobuz răsturnat în județul Brașov

Autobuz răsturnat în județul Brașov

Un autobuz cu 15 pasageri s-a răsturnat, sâmbătă dimineața, în judeţul Braşov, între localităţile braşovene Codlea şi Ghimbav. Dinprimele contatări reiese faptul că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. O persoană a fost rănită în timpul accidentului, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, citat de Mediafax, accidentul s-a petrecut în jurul orei 09.00, după ce şoferul unui autobuz de transport persoane aparţinând companiei Codreanu şi care face curse locale a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar autovehiculul s-a răsturnat. În autobuz se aflau 15 pasageri şi, din fericire, a fost rănită uşor o singură persoană“, a spus reprezentantul Poliţiei Braşov.

La faţa locului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu trei ambulanţe, însă a fost nevoie doar de una singură, care a preluat-o pe persoana rănită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, victima acuza dureri la cap şi a fost transportată la spital pentru investigaţii, mai scrie Mediafax.

Tot sâmbătă dimineaţă, în acceaşi zonă a mai avut loc un accident rutier, o autoutilitară răsturnându-se pe şosea. În urma accidentului, două persoane au fost rănite şi transportate cu ambulanţele la spital.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă