12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialAvertizare meteo: Cod Galben de vânt puternic, în nouă judeţe

Avertizare meteo: Cod Galben de vânt puternic, în nouă judeţe

Mai multe avertizări nowcasting cod Galben de vânt puternic au fost emise, marţi, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabile în nouă județe din sudul, sud-estul și nord-vestul țării, în următoarele ore.

Astfel, meteorologii avertizează că până la ora 17,00, local în județele Ialomița, Călărași, Brăila, Buzău, Constanța și Tulcea, se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge și depăși local 55-60 km/h, la rafală.

Totodată, o avertizare este în vigoare până la ora 20,00, în județele Satu Mare, Sălaj și Cluj vântul va depăși la rafala 55 km/h, iar în zona montană înaltă a județului Cluj peste 80-90 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, menționează ANM.

Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă