13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. AVERTIZARE meteo de ploi și vijelii

VIDEO. AVERTIZARE meteo de ploi și vijelii

România va fi transferată în noaptea de vineri spre sâmbătă și în cursul zilei de sâmbătă de un front atmosferic încărcat cu precipitații abundente. Drept urmarem meteorologii au emis o avertizare de ploi abundente pentru perioada 23 august, ora 23.00 – 24 august, ora 23.00.

Potrivit Mediafax, în intervalul menţionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, după cum urmează: vineri noaptea şi pe parcursul zilei de sâmbătă în Oltenia, Muntenia, precum şi în zona de munte, sâmbătă noaptea îndeosebi în regiunile vestice, iar duminică, local, în majoritatea regiunilor. Ploile își vor face apariția și în zonele montane, acolo unde precipitațiile pot depăși chiar și 40 de litri pe metru pătrat.

Mai mult, Duminică ploile se vor extinde în întreaga țara, semnalându-se averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_big/c49f0de9b28ffb2d80bf3379e2c1bb28/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă